Pages

csütörtök, szeptember 17

Öregszünk...

Azt vettem észre, hogy az öregedésnek több jele van, pl a kirendithetetlen program.

(Mondjuk azt hogy Piri néni...)
Reggel felébred pontosan 6kor, és 6.30kor már szürcsölgeti a kávéját, aztán 7kor előveszi kedvenc rebuszos könyvecskéjét, vagy olvasmányát és egy óran keresztül csak azzal van el. Aztán jöhet a délelőtti másfél órás séta ahol kimaradhatatlan a szomszédnak való panaszkodás, hogy már megint a kukás hordók ott hagyják a kuka alján a szemetet, valamint komolyan megbeszélik, hogy a fiatalok illedelmet nem ismernek és az ők idejükben minden más volt.
Délután kötelező az egy órás bóbiskolás a "Mercede" szappanopera-sorozat alatt. Mihelyt felébred eszébe jut, hogy délután fel kell hívni Mariskát és megkell tárgyalni a piaci árakat. Igen fontos pont ez az életében, mert mikor ő fiatal volt többet járt piacra. Most már csak a sarokra jár boltba, mert az közelebb is van és a boltos (aki szerinte jól tartja magát ahhoz képes hogy már a bajusza is hófehér) mindig ad egy-két almával többet neki.
Az este már itt is van, így pontban 9kor már ágyban van és 9.10kor már csöröghet csengő, telefon, ő békésen alszik is már ...


Hát, én maradok a flexibilis programomnál :D Nem akarok öregedni!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése