Pages

hétfő, június 15

Mult - Jelen - Jovo

Hat, eltelt egy kis ido utobbi bejegyzesemtol. Nem tudtam irni, egyreszt nem volt min-mert ugyesen bevirusoztam a gepem, es aztan nem is volt mit irjak..
Nem mintha unalmasak volnanak napjaim, de ugy kicsit elment a kedvem az irastol.
Most ejfel mult..mar hetfo (1.40) es most jott ram az iras.
Roviden: jol vagyok, azaz jobban... volt egy kis lelki micsoda :) es most csak annyit tudok mondani, hogy KEGYELEMbol jobban vagyok.

A kis Mokusom novoget, kezd megszokni, es mar halasan nyalja a kezem-vagy csak azert tenne mert nagyon edes volnek??:)))) Nincs kizarva!;))
Hat, megkezdodott a korusnak a vakacio, ami azt jelenti, hogy szombaton delutan mar nem lesz korus proba. Hianyozni fog. Nekem az sokat tett...mar csak a vasarnapok maradtak.
Ez azt is jelenti, hogy batran kereshetek elfoglaltsagokat, mint peldaul kapcsolat epitest:)

Hat, az Urnak mindennel terve van, ugye?
Arra jottem ra, hogy nagyon halas vagyok az Urnak az utobbi idoben ert megprobaltatasokert, csalodasokert es fajdalmakert. Mert tudom nemes terve van velem. Elhangzott vasarnap delutan egy bizonysagtetelben egyik kedvenc igeversem: Mert csak en tudom mi a tervem veletek-igy szol az Ur-bekesseget es nem romlast tervezek es remenyteljes jovot adok nektek.
Ilyen igeret mellett hova fer a busulas, az onsajnalgatas???Hat sehova!:) Meg sokszor elojon bennem a jovomre nezo kerdes: hova?mikor?kivel???:) es megvan a valasz: AZ URRAL BARMIKOR BARHOVA!:) Sokat terveztem magamnak, semmi "nem jott ossze" de tudom, ezzel is van neki terve.
Amikor eloszor gondoltam a jelenlegi munkahelyemre, olyan nagy orom volt bennem...mondtak, hogy nehez es difisek a kliensek, es akkor azt mondtam, nem baj, legalabb imadkozok egyet ertuk..hat, sajnos nem hogy a kliensekert imadkoztam volna, de meg a kolegaimert sem nagyon imadkoztam...pedig kellett volna. DE elhataroztam, imadkozni fogok ezentul!
Na es zarjam egy erdekesseggel: mar 2 honapja, hogy elvallaltam a sajtotermekek atveveset, kiosztasat. Az istentisztelet vegen, a hirdeteseknel kicsit felemeltem a Szeretet Juliusi szamat,hogy a szoszeknel levo (-Kiss Otto) jelentse be hogy megjott es atvehetik az ujsagot. Otto ram nezett es bejelentette a mikrofonba: Ildiko a SZERETETET mutatja, ugy hogy a testverek atvehetik tole, mert Ildiko fogja osztani!:)))))))) Szoval, ez jo kihirdetes volt, szerintem... maskor is ra kell biznom!:D Kell valakinek egy kis szeretet???:)
Hat, kellemes hetet annak aki olvassa soraim.
Ja, a tobbieknek is, persze!!!:)

4 megjegyzés:

  1. klassz kis beszámoló sikeredett, Barátnécskám. :) köszi szépen. örülök a helyreállító kegyelemnek, és mindannak, ami a sorok közt még átjött.

    VálaszTörlés
  2. végigmosolyogtam a bejegyzést. főleg a végét:))

    VálaszTörlés
  3. Drága Ildikóm!
    Úgylátszik mostanában hasonlítunk :) Engem is a kegyelem tart meg, vasárnap erről is szolgáltam a gyüliben. Ha lesz egy kis időd elmesélem. Szeretttel...:)

    VálaszTörlés